Българин обвинен в убийство

Михаил Петров

37-годишният Михаил е заподозрян за убийство в САЩ

Михаил Петров, който живее в Денвър е един от обвинените за убийство на 24-годишна жена. Не е ясно къде се е разиграла смъртоносната ситуация, но тялото на жената е било намерено в близост до магистрала в Колорадо.

Полицията все още не дава никаква информация, като първо се изясняват причините и се търсят доказателства, които да помогнат за разследването на случая. Определена е гаранция от съдът, в размер на половин милион лева.

Младата жена на възраст 24 години е намерена на магистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо. Тя има криминално минало, като то е свързано с употреба на наркотици. Дори тя е трябвало да се яви в съда 2 дена преди да бъде намерена убита.

Михаил също има богато криминално досие. В него присъстват грабежи, измами, притежание на незаконно оръжие. Само до преди няколко месеца той е бил в ареста.

Наистина ли българинът е извършил престъплението ?

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: