Българската криптовалута Levcoin излезе от блатото!

След като levcoin премина кризата с бъг в системата и евентуалната хакерска атака, която по-скоро е небрежна грешка на някой силен копач със своя „риг’ за по-силни криптовалути. Един от собствениците написа следния коментар по повод ситуацията с криптовалутата.
Приятели, след страшно много зор, спасихме левкойна. Но си беше зор наистина.
За да не се повтаря това, предлагам следните правила да се спазват от всички. Предлагам, а не нареждам, защото нека всички сме наясно, че тук няма началници, нито има администратори, които с магическа пръчка да оправят всичко. Този път извадихме и късмет, но за да не се повтаря, ето какво следва да се прави:
1.Никой, ама никой, да не ползва никакви самосиндикални софтуери, собствени компилации. Нека се ползват само софтуерите за връзка с мрежата, и за копаене, които са обявени на сайта. И да се свалят от там. Могат да се ползват и универсални софтуери от типа на „МайнърсГейт“, изпитани при много други валути.
2.Никой, ама абсолютно никой, да не копае през пулове, които не са одобрени и препоръчани от сайта ни. Пул може всеки да пусне, но нашият е гарантирано с кодовете на основната мрежа и няма да я срине. За да се гарантира ползването на пула, поне за известно време ПРЕМАХВАМЕ ТАКСАТА ОТ 2%. По принцип тази такса е нормална и логична, имаме разходи по сървъра. Всички пулове имат такса. Но сега ще я премахнем, именно за да няма никакъв стимул да се отваря нов пул и да се рискува с него.
Ако някой все пак иска да помага на пула, докато таксата е нулева, може да го прави доброволно на този адрес:
bg2F5eejnQ2iv3c7TGF28JUiauA3xN7XkEzcdwp5PBEZLxHrCM87s1ZfBihNKmiWDiadeL9NjK6JSZHm3jp1spEG29ewokodK
Ако спазвате тези 2 правила, ВИЕ ЩЕ ОПАЗИТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ, които просто ще се изпарят ако системата се срине. Ако работите в основния пул, и копаете с посочените софтуери, вие добавяте своя „хеш“ към този на „правилния чейн“. И дори да се появи злонамерено действие, то по-трудно ще се наложи по правилото на 51%.
Правете нещата както трябва, и резултатът ще е какъвто трябва!
Към левкойна има огромен интерес, включително от медии, направо щях да потъна в земята от срам, ако подобен страхотен проект, се беше срутил! Нека го укрепим с копането си в бъдеще…

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: