Вече прекалиха! Вижте поредното ромско насилие!

Преди часове потребител на социалната мрежа сподели възмущението си от поредната проява на насилие от страна на ромската общност, този път в Старозагорско.

Инцидентът се е случил в с. Дунавци, обл. Стара Загора, около 22.30 ч. в местаната дискотека. Hristo Zahariev пише, че той и хората от неговата компания са бил нападнати от група роми от с. Шейново. Нападателите, предвождани от човек с прякор „Калъо Тарзана“, използвали ножове и бутилки. Според Захариев, нападателите са били добре организирани. Обрали са телефоните и кредитните карти на присъстващите.

Предаваме призива на  Hristo Zahariev в социалната мрежа без редакторска намеса:

В България става страшно…призовавам всички да бъдат екстремно внимателни..понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници! Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали! „Хората“ са много опасни и повтарям добре организирани! ВСЕКИ КОЙТО МИ СИМПАТИЗИРА ДА СПОДЕЛИ, за да се види от повече хора и за да може тази информация да достигне до повече хора! Ето и снимки ..аз съм либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора…от самото нападение съм шокиран..Благодаря се на опита ми и добрата форма от бойните спортове, които ме запазиха в случая и успях да оцелея..Надявам се органите на реда и наказателното производство да си свършат работата и на тези хора да им дадат справедливи присъди 🙂 и справедливостта да възтържествува!! Ще си търся правата на наднационално ниво ако е необходимо и ще стигна до Страстбург!Постъпката беше изкл/чително подла и за мен специално дело на страхливци, дори и добре организирани, остават нищо друго освен това! Всички мои хора, които са с мен, казвам да се оганизираме и да браним себе си и близките си хора 🙂 !!!

Мнозина от коментиращите поста, призовават към физическа саморазправа. Сега е моментът да попитаме така ли фумкционира една съвременна европейска държава? Трябва ли да бъде като преди векове – зъб за зъб, око за око?

2 commentsOn Вече прекалиха! Вижте поредното ромско насилие!

  • Не оправдавам тези, които прилагат насилие над хората. Но не всички са такива. Има и хора, които са от ромски произход, но са много добри, образовани и дори бих казал по-добри и от българите. Ако трябва да сме честни цялата тази омраза идва от управлението. Ако нямаме мутри във властта, България щеше да е по-добра!

  • Добре де, тия дето са читави, защо не кажат и покажат на нечитавите да не го правят и покажат как да го правят

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: