Вече прекалиха! Вижте поредното ромско насилие!

Преди часове потребител на социалната мрежа сподели възмущението си от поредната проява на насилие от страна на ромската общност, този път в Старозагорско.

Инцидентът се е случил в с. Дунавци, обл. Стара Загора, около 22.30 ч. в местаната дискотека. Hristo Zahariev пише, че той и хората от неговата компания са бил нападнати от група роми от с. Шейново. Нападателите, предвождани от човек с прякор „Калъо Тарзана“, използвали ножове и бутилки. Според Захариев, нападателите са били добре организирани. Обрали са телефоните и кредитните карти на присъстващите.

Предаваме призива на  Hristo Zahariev в социалната мрежа без редакторска намеса:

В България става страшно…призовавам всички да бъдат екстремно внимателни..понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници! Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали! „Хората“ са много опасни и повтарям добре организирани! ВСЕКИ КОЙТО МИ СИМПАТИЗИРА ДА СПОДЕЛИ, за да се види от повече хора и за да може тази информация да достигне до повече хора! Ето и снимки ..аз съм либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора…от самото нападение съм шокиран..Благодаря се на опита ми и добрата форма от бойните спортове, които ме запазиха в случая и успях да оцелея..Надявам се органите на реда и наказателното производство да си свършат работата и на тези хора да им дадат справедливи присъди 🙂 и справедливостта да възтържествува!! Ще си търся правата на наднационално ниво ако е необходимо и ще стигна до Страстбург!Постъпката беше изкл/чително подла и за мен специално дело на страхливци, дори и добре организирани, остават нищо друго освен това! Всички мои хора, които са с мен, казвам да се оганизираме и да браним себе си и близките си хора 🙂 !!!

Мнозина от коментиращите поста, призовават към физическа саморазправа. Сега е моментът да попитаме така ли фумкционира една съвременна европейска държава? Трябва ли да бъде като преди векове – зъб за зъб, око за око?

2 commentsOn Вече прекалиха! Вижте поредното ромско насилие!

  • Не оправдавам тези, които прилагат насилие над хората. Но не всички са такива. Има и хора, които са от ромски произход, но са много добри, образовани и дори бих казал по-добри и от българите. Ако трябва да сме честни цялата тази омраза идва от управлението. Ако нямаме мутри във властта, България щеше да е по-добра!

  • Добре де, тия дето са читави, защо не кажат и покажат на нечитавите да не го правят и покажат как да го правят

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: