Волен Сидеров в нов СКАНДАЛ!

„Изказванията и коментарите ми последните дни бе едно припомняне, не без повод, отправено към ГЕРБ, че между коалиционните партньори трябва да има взаимно уважение. Язовир „Бели Искър” е язовир, обявен за един от най-опасните у нас. На пролет, когато започнат наводненията има реална опасност стената да се скъса, водата да залее селото, което също се казва Бели Искър, и всичко по пътя му. Аз съм сигурен, че тогава с хеликоптери ще кацат там висшестоящи особи, които ще оглеждат щетите и ще казват как ще вземат мерки, но вече ще е твърде късно.” Това изрази лидерът на ПП АТАКА и председател на ПГ на „Обединени патриоти” Волен Сидеров в ефира на своята ТВ АЛФА и предаването „Неделник.

Той заяви още, че стой зад гражданската позиция в Ямбол и няма да допусне увеличението на водата от 20%, както така и помоли шефа на ВиК Ямбол- Стоян Радев да напусне дружеството. Волен брани своя град, по лична карта се води родом точно от Ямбол.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: