Галена с нов, много унизителен прякор

Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена, се сдоби с доста рушащ имиджа й прякор – наричат я Галка Интригатa.

А ето и причината:

Певицата постепенно залязва – това се вижда от всички, но най-болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена започнала да избива злоба срещу колежките си и им плетяла куп интриги зад гърба.

Галка не можела да се примири с факта, че вече е втора, дори отиваща към трета категория певица. Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ТВ Планета“ в Пловдив, организаторите признаха този факт – като не я поставиха да пее последна. На миналогодишния празник на телевизията певицата започна да сплита интриги рано-рано.

Първо тя саботира награди, заради това, че Преслава ще грабне голямата награда. После искаше да е убедена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „Планета“, в противен случай щяла да саботира и него. Интригантстването й датира много отдавна.

Андреа първа заподозря смядовката в подмолни действия, които целят да избутат други певици назад – Галка се е опитвала да договаря собственици на клубове и рекламодатели и т.н. После съвсем намразила русокоската, след като половинката на Кобрата явно подкрепи Преслава, че винаги ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „Пайнер“ и се отърва от интригантските схеми.

Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, предстои да узнаем скоро.

Източник: Блиц

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: