Галена с нов, много унизителен прякор

Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена, се сдоби с доста рушащ имиджа й прякор – наричат я Галка Интригатa.

А ето и причината:

Певицата постепенно залязва – това се вижда от всички, но най-болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена започнала да избива злоба срещу колежките си и им плетяла куп интриги зад гърба.

Галка не можела да се примири с факта, че вече е втора, дори отиваща към трета категория певица. Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ТВ Планета“ в Пловдив, организаторите признаха този факт – като не я поставиха да пее последна. На миналогодишния празник на телевизията певицата започна да сплита интриги рано-рано.

Първо тя саботира награди, заради това, че Преслава ще грабне голямата награда. После искаше да е убедена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „Планета“, в противен случай щяла да саботира и него. Интригантстването й датира много отдавна.

Андреа първа заподозря смядовката в подмолни действия, които целят да избутат други певици назад – Галка се е опитвала да договаря собственици на клубове и рекламодатели и т.н. После съвсем намразила русокоската, след като половинката на Кобрата явно подкрепи Преслава, че винаги ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „Пайнер“ и се отърва от интригантските схеми.

Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, предстои да узнаем скоро.

Източник: Блиц

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: