Да посрещнеш Нова година 15 пъти

Космонавтите от „Роскосмос“ и астронавтите от НАСА и Японската агенция за изследванe на космическото пространство ще започнат да празнуват, докато се намират над Тихия океан.

Те в момента се намират на борда на Международната космическа станция, ще посрещнат 15 пъти 2018-а година, съобщава Нова телевизия.  За пръв път космонавтите и астронавтите ще посрещнат Новата 2018 година над Тихия океан, между Австралия и Нова Зеландия.

Това ще стане на 31 декември в 15 ч. и 26 мин. За втори път обитателите на МКС ще посрещнат празника на 31 декември в 17 ч. над територията на Австралия, а след това над южната част на Атлантическия океан, над Бразилия и други територии.

Заключителното посрещане на Новата 2018 г. ще е на 1 януари в 13 ч. и 2 мин. над Тихия океан.

Източник: Блиц

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: