Изоставен автомобил е превърнат в публичен дом в центъра на Пловдив

Проститутки превърнаха изоставен автомобил в публичен дом в центъра на Пловдив.

Колата от близо три години се използва за интимни ласки между жриците на любовта и техните клиенти и то под носа на хората, живеещи срещу Централна гара. За проблема сигнализира читател на TrafficNews.bg, който всекидневно става свидетел на плътските удоволствия в района.

Жените „канели” клиентите си във въпросната кола-Хонда. Автомобилът е с английска регистрация и от няколко години не е местен и сантиметър от паркинга. Стъклата са разбити, както и механизмът за заключване. Достъпът до колата става без никакъв проблем по думите на читателя ни.

В него могат да се видят всякакви атрибути, нужни за любовната игра – презервативи, мокри кърпи, дори и възглавница. За по-студените нощи има и одеяло.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Минавайки покрай японското возило, често може да се забележат излизащи мъже, или да се чуят охкания и пъшкания. Когато колата не е заета за „работа”, вътре спят бездомници.

Жителите на булевард „Христо Ботев” от години търпят препитанието на проститутките и техните сводници. За въпросната кола те са сигнализирали до полицията и до район Централен. На спешен телефон 112 диспечерите са ги препращали към отдел „Екология” към районното кметство. От там пък отново са ги препращали към органите на реда с довода, че колата е с чужда регистрация.

Наш репортер отнесе сигнала до компетентните органи. Съвсем скоро очаквайте коментара им по казуса.
От години района на Централна гара се е превърнал досущ, като емблематичната улица на „Червените фенери” в Амстердам. Сводници и проститутки са обичайните обитатели в нощните часове. Викове, клаксони и дори бой за клиенти, пречат на спокойствието на пловдивчани в района.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Източник: Факти

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: