Какви са имената на децата, родени през 2017?

Изборът на име за детето е изключително важен и дава отражение върху целия му живот. Но и в този избор влияят различни фактори, има дори мода. Бяха времена, в които родителите кръщаваха децата си на латино-звезди от серияли или дори на фолк- изпълнители.

Кои са най-популярните имена през 2017 година? Според статистиката на Националния статистически институт това са Александър и Виктория.

Сред често срещаните мъжки имена са и традиционните Георги, Димитър, Иван и Никола. Нехарактерни толкова са Даниел, Виктор и Мартин. Напоследък родителите решават да именуват синовете си като български царе. Зачестили са Калоян, Аспарух, Борис и Симеон.

Сред първите десет в женските имена са Виктория, Мария и Никол. Напоследък все по-често се срещат и Рая и Александра. 273 момичета и 468 момчета са получили двойни имена.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: