Как да си намерим гаджето на нашите мечти?

 

За начало спрете да си повтаряте, че ви трябва гадже, защото това изобщо няма да ви помогне. Знаем, знаем, срещите са трудна работа. Не е като в училище, където можете да си паднете по някоя съученичка и да я виждате всеки ден, не защото я преследвате, а защото просто сте в един клас. В истинския свят, когато срещнем някоя мадама, която ни допада, моментално преминаваме в състояние на голямо напрежение. Защото, ако не ѝ вземем телефона и не разберем как се казва, има вероятност повече никога да не я видим. А не трябва да бъде така. Предлагаме ви да се запознаете с тези 17 стъпки, които трябва да умеете да предприемате, ако реално искате да си хванете гадже.

1. Правете всичко възможно да се срещате с нови хора. Когато ви канят някъде, отзовавайте се. Ходете по барове, започнете да спортувате, ако трябва си направете и профил в някой сайт за запознанства. Много е важно да пречупите страха си. Ако вие се криете зад него то ТОЙ ще Ви пречупва всеки път и вие ще си останете сами цял живот. Не си мислете, че ще Ви се случи най-краното. Просто се впуснете в „джаза“, както има един израз. Ако не се получат нещата има още 7 222 000 000 души на тоя свят, все някой ще стане за вас.

2. Ходете на събития и партита сам/а. Така, щете не щете, ще трябва да се запознавате с някакви хора, за да не стоите в усамотение. Въпреки че това е малко нож с две остриета за вашето самочувствие. Защото ако сте повече пасивен човек, ще си кажете – аз да не съм луд/а , къде ще ходя по дискотеки сама в случая да ми се лепне или курвар или курва. Никакъв шанст за това. Но всъщност правилото е много лесно. Намерете си местенце някъде в заведението. Наблюдавайте хората, опознавайте ги чрез техните мимики и жестове и ще намерите правилния човек.

 

love

3. Успокойте се. Ако ви личи от километри, че си търсите гадже, жените ще се отдръпнат. Не знаем защо е така, но е абсолютна истина.

4. Не се страхувайте от отказ. На всекиго се случва. Виждал съм мъже, които опитват по няколко пъти и въпреки усърдната работа, която правят се връщат и на следващата и на следващата вечер и накрая си намират приятелка с която си живеят и до ден днешен заедно.

5. Не се лигавете с някакви женски коктейли. Особено ако жените около вас лющят уиски.

6. Опознайте се. Ако някоя жена не ви харесва заради това, което сте, значи едва ли нещо ще се получи между вас.

 

love

7. Не бъдете елементарен. Някоя оригинална реплика може и да ви осигури телефонния ѝ номер, но това не я прави ваше гадже.

8. Не прекалявайте с козметиката. Колкото и маркова да е тя.

9. Ако сте на среща, задавайте въпроси. Не говорете само за себе си. Но и не прекалявайте с въпросите. Кажете нещо и за себе си. Схванахте ли?

10. Не се занимавайте с телефона си. Когато сте излезли на среща, дайте вниманието си на дамата, не на телефона си.

11. Ако ѝ пишете, гледайте да не допускате грешки. Ако мацката, която сваляте, е умна, ще се дразни на неграмотни писаници.

12. Измислете забавно място за срещи, за да не скучаете.

13. Дръжте се културно.

14. Когато срещата ви свърши, изпратите дамата и се приберете у дома, напишете ѝ съобщение.

15. Правете ѝ комплименти, но не общи, а конкретни и искрени.

 

love

16. Не форсирайте нещата. Ако мацката се бави, не е задължително да ви е вкарала в зоната на приятелството, а може просто да е внимателна.

17. Бъдете уверен. И когато усетите, че е настъпил моментът, направете решителната крачка.

П.С. За мъжете… разкажете за детските си години какви скици сте били, покажете на жената, че сте луда глава. Ако се засмее и започне да ви слуша продължавайте. Ако се отегчи значи е кифла 🙂 Вече е ваше решението дали да продължите.

 

child

И НАЙ НАЙ ВАЖНОТО – Бъдете себе си МЪЖЕ. Ако се правите на такъв какъвто НЕ СТЕ, то след време сами ще гръмнете, а и дамите до вас ще го усетят. Ако ще лъжете за неща от живота си на първа раздумка, то го правете с мярка. А ако имате житейски разкази, по-добре тях от колкото да си измисляте. След време ще ви хванат 100%!

 

lie

Ако имате интересни случки и преживявания и желание да споделите отдолу под правилата ваши житейски съдби и мисли моля напишете ги.

Изготвил статията : Петър Киркяров

 

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

×
%d блогъра харесват това: