Как се копае levcoin с видео карта?

В този коментар ще напиша как да копаете споделено (в пул) под Windows с видеокарта (GPU). Искам да подчертая, че коментарът важи само за видеокарти, базирани върху чип на nVidia (другият масов тип е, с базиран чип на AMD).
1. Отваряте следният линк –> https://www.visualstudio.com/thank-you-downloading-visual…/…#
1.2 Автоматично ще започне свалянето на един инсталатор (Visual Studio Community edition), ако не започне автоматично кликвате върху текстът „click here to retry“ в отворения линк.
1.3 След като свалите инсталатора го стартирате и не избирате нищо, а само натискате Install в долният десен ъгъл. След успешното инсталиране, продължавате към следващата стъпка.

2. Отваряте следният линк –>https://developer.nvidia.com/cuda-80-ga2-download-archive
2.1 Избирате си операционната система.
2.2 Избирате версията на конкретната операционна система.
2.3 Избирате кой от двата типа инсталатори да свалите – network инсталатора ще изтегли по-голямата част от необходимото за инсталиране през интернет, преди да започне самата инсталация, докато local инсталатора ще свали пълният пакет и след това ще го инсталирате само. Аз лично свалих local инсталатора (1.4GB)
2.4 След като вече е свален инсталатора, го инсталирате. В инсталатора натискате зелените бутони „Next“. Най-вероятно в инсталатора на една от стъпките ще ви каже, че трябва да си инсталирате Visual Studio, което вече направихте в стъпка 1. Кликвате „Understand …..“ отметката и натискате Next. След успешната инсталация, продължавате със следващата стъпка. Тук искам да добавя, че първият път когато го инсталирах пренебрегнах стъпка 1 и по време на инсталацията компютъра ми заби с черен екран и трябваше да се рестартира, когато изпълних вече описаната стъпка 1, инсталацията премина успешно.

3. Рестартирайте компютъра.

4. Свалете архива от следния линк –> http://dox.bg/files/dw?a=64c9c652ae
4.1 Разархивирате сваления архив.
4.2 Влизате в разархивираната директория. В нея съм създал файл с име „start.bat“. Маркирате файла с левия бутон на мишката един път и след това натискате десният върху него и избирате „Edit/Редактиране“. В този файл е необходимо да направите една единствена промяна – да замените текстът „your_wallet_address“ с адресът_на_вашият_портфейл. След като извършите тази промяна, затваряте файла, като преди това го запазвате.
4.3 Стартирате „start.bat“ файла, който от своя страна ще стартира копача с всички необходими настройки и ще започне да копае срещу вашият портфейл.

Забележки:
Умишлено съм дал линк към версия 8 на CUDA, при някои версия 9 и по-новите са проблемни.
Ако съм забравил нещо, ще го допълня.
Характеристики на машината под която аз лично го подкарах с гореописаните инструкции:
Windows 10 x64;
Последната версия на nVidia GPU driver-а;
nVidia GTX 1060 3GB

Специални благодарности на : Петров Веселин

3 commentsOn Как се копае levcoin с видео карта?

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: