Кои са най-популярните пароли в света?

Компанията SplashData публикува най-лошите пароли за 2017 година. Различни събития и културни феномени влияят върху измислянето на защитни комбинации. Особено популярната филмова поредица „Междузвездни войни“ е сред първите в това отношение.

Ако паролите все пак са изобретателни, няма нищо лошо, но се оказва,че най-често срещаната е starwars. Тази комбинация влиза в първите 16 на класацията на най-популярните пароли. Като най-лоша парола – и съответно номер едно е 123456. Тя е била водеща и през 2016 година. Друго банално съчетание, ползвано за предпазване на данни е password. Специалистите предупреждават,че подобни пароли са опасни. Това кара потребителите да се съобразяват и да запазват данни с нов вид парола- 13456789 и letmein.

Хакерите са значително улеснени. Те следят и световните събития, защото знаят,че много хора ги използват, като специфична защита.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: