Коледно чудо се случи на победителя от Евровизия 2017

Салвадор Собрал, който спечели Ервовизия през 2017, получи ново сърце. На 8 декември е направена успешна трансплантация на сърце на Собрал, пише Сега. Момчето спазваше строг режим на активност още по време на конкурса.

Португалските медии споделиха радостната новина, че Салвадор Собрал, момчето, което разтопи сърцата на публиката с романтичното и чувствено изпулнение на Евровизия, е получил своето Коледно чудо преди два дена. На 8 декември той е бил подложен на сложна и успешна трансплантация на сърце. Следва дълга рехабилитация, за да може момчето да се стабилизира и да продължи да живее нормално.

В края на месец септември медиите съобщиха, че Салвадор е приет по спешност в болница и е настанен в реанимация. За неговото критично здравословно състояние се разбра още о време на самия конкурс. Тогава той се щадеше и не участваше в репетициите. Неговата сестра го заместваше, когато имаше нужда. Това, обаче, не му попречи да се представи блестящо и да спечели сърцата на публиката с нежната песен, която представи.

Да пожелаем на момчето бързо възстановяване и успешна музикална кариера!

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: