Край на извънредното положение във Франция

Франция тероризъм

Две години след терористичните атаки в Париж ще бъде сложен край на извънредното положение.

Франция е една от най-атакуваните държави през последните няколко години. Терористичните атаки в страната не спряха през този дълъг период. Този от ноември 2015 година, който се разигра близо до стадион Парк де Пренс по време на мача между Франция и Германия е най-запомнящия се. Тогава живота си губят 130 души, а десетки са ранените. Франсоа Оланд обявява тридневен траур и извънредно положение в страната.

Точно две години по-късно президентът Еманюел Макрон го отменя. Причина затова е приетия нов закон за постоянна защита от терористична дейност в страната. Ще бъдат наблюдавани строго ислямистките храмове за проповядване на радикален ислям. Борбата с тероризма е залегнала в основата на френската политика. Макрон смята, че страната може да се справи с този наболял проблем, който засяга не само Франция. Видяхме какво се случи и днес в САЩ.

Кога ще спрат терористичните атаки в света ?

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: