Нов труп край Луково!

Росен Ангелов, който бе обвинен и издирван за жестокото убийството на цяло семейство и техния домашен любимец в гр. Нови Искър е намерен мъртъв.

Според информацията, публикувана от 24 часа, Росен Ангелов се е самоубил. Източници твърдят, че тялото му е било открито в района на с. Луково.

От дни този район беше блокиран от полиция и жандармерия. Претърсвания са се извършвали в широк периметър.

Тялото на вероятният касапин е открито във една от вилите в района. Смъртта е настъпила в следствие изстрел в главата. За момента няма официална информация. Чака се потвърждението от съдебен лекар, който трябва да пристигне на място.

Няма как да не отбележим, че обществото се съмняваше в истинността на теорията за масовото убийство и дори и роднини и познати на семейството споделяха съмненията си, че Росен Ангелов е действителния убиец. Просто той е удобна мишена. Всички бяха убедени, че Ангелов няма да бъде заловен, а ще бъде намерен мъртъв.

Очаквайте подробности.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: