Основни акценти в анализа на цената на Биткойн за 2 януари

Цената на Биткойн изглежда започна годината с низходящ тренд.

Цената на Биткойн е формирала по-ниски върхове и е намерила подкрепа около 12 500$, създавайки низходящ триъгълник.

Сигнали за технически индикатори


100-те средни стойности са все още над дългосрочните 200 в рамките на 4 часов интервал. Това означава, че е по-вероятно цената на монетата да започне да расте.
Разликата между средните стойности обаче се стеснява, за да покаже вероятност за преминаване към низходящ тренд. В този случай мечия импулс може да се върне и да направи възможно преодоляването на низходящото движение.
Средните стойности са близо до горната част на триъгълника, добавяйки допълнителен слой от съпротива.

Пазарни фактори

Шансовете за долара изглеждат положителни през новата година, тъй като промените за данъчната реформа бяха приети.
От друга страна, цената на Биткойн не успя да задържи рекордната стойност от над 20 000$. Това може да се дължи на ентусиазмът след изстрелването на Биткойн фючърсните договори на CBOE и CME.
Докладите, че Южна Корея обмисля да ограничи транзакциите с Биткойн, също повлияха на цената, тъй като азиатците са огромна част от цялостната пазарна активност.

 

Източник: coinsvision

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: