Отново кървав инцидент в Лондон

Шокирани очевидци описват как автомобил „се врязал в пешеходци“ в близост до известния природонаучен музей в Южен Кенсингтън, като на жертвите се дава първа помощ директно на улицата, съобщава mirror.co.uk.

Няколко души са били ранени, след като кола се врязала в пешеходци пред известния Природонаучния музей в Лондон.

Шокирани очевидци описват паниката сред очевидците, когато превозно средство, „започва да прегазва хора“ близо до музея в Южен Кенсингтън около 14.30 днес.

Жертвите са били преглеждани директно на улицата, за да се обхванат всички нуждаещи се.

Полицията потвърди информацията за ранените, въпреки че тежестта на нараняванията им е неясен.

Информационните агенции публикуват драматични кадри, които показват човек, който е повален на земята от служители по сигурността, с кръв под брадичката му. Това е шофьорът на автомобила, ранил пешеходците. Все още не е съобщено дали това се счита за терористичен акт или просто пътен инцидент.

Говорител на Музея заяви пред Ройтерс, че в сградата никой не пострадал и че хората са били пуснати чрез друг изход.

Това е район на Лондон, който е като истински магнит за туристите. Музеят е често посещаван от много семейства с малки деца.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: