Палата на Анелия в Драгалевци е обзаведен от богат турчин – последния й любовник

Анелия отново случи на любовник. Фолк певицата си е хванала богат турчин, който й угажда за всяка прищявка. Тайнственият господин е малко над 45 години, образован, възпитан и с няколко милиона в банковите сметки.

Именно той е обзавел луксозния дом на изпълнителката на „Погледни ме в очите”.

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов палат в софийския квартал „Драгалевци”. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, защото така я посъветвала астроложката с която се допитала. Парцелът е купен още през 2014-а, а желанието на Анелия било да заживее в къщата през 2015 г. За беля строежът глътнал много пари и фолк звездата останала на червено с финансите. Тя усилено се впуснала в търсене на спонсор и след почти година го открила в лицето на заможен турчин. Именно той й помогнал с обзавеждането на дома, като купил по-голяма част от мебелите в него, за да ощастливи любимата си. Според запознати, за интериора били похарчени над 300 000 лева.

Чалга дивата е сред певиците, които ревностно пазят личния си живот. Пайнерката избягва да коментира връзките си, но отскоро не се страхува от клюките и афишира, че сърцето й е заето. Тя категорично обаче отказва да разкрие самоличността на любимия си. Колежки на певицата разкриват, че от няколко години Анелия е интимна със заможен турчин, който й угаждал и я гледал като принцеса.

Именно той е задействал връзките и платил крупна сума за клипа към песента „Дай ми още”, който бе заснет в турския дворец „Чираган палас”, чийто наем е 60 000 лв.  Именно скъпото видео и песен помогнаха на Анелия отново да се върне в „А”-отбора на фолка, откъдето временно липсваше и не можеше да изкара силна песен.

Елегантната къща на певицата е на два етажа, с огромен двор. В него има място за почивка, модерен плувен басейн, както и много зелени площи, където да тичат домашните й любимци. Просторна тераса води към градината, а певицата дори е осигурила отделен етаж за гостите си. Къщата е с високи тавани и големи отворени площи.

За обзавеждането на палата си, изпълнителката на „Генерал” е заложила на съвременния и изчистен дизайн, както и на отворените пространства – кухня, трапезария и хол на обща площ. Легенди се носят за стойността на имота, който към днешна дата се оценява на около 5 милиона лева. Комшии на една от най-знаковите изпълнителки на леката музика са популярни личности от политиката и светския живот. В близост до Анелия е палата на Иван Костов, както и ателието на скулптора и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

Анелия се слави като най-стиснатите във фолк бранша. Тя се бръкнала с пари единствено за парцела, а за строежа непрекъснато муфтела различни любовници. В крайна сметка напористата заралийка е постигнала своето и днес се шири в огромния си дом.

 

Източник: bnews

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: