Палата на Анелия в Драгалевци е обзаведен от богат турчин – последния й любовник

Анелия отново случи на любовник. Фолк певицата си е хванала богат турчин, който й угажда за всяка прищявка. Тайнственият господин е малко над 45 години, образован, възпитан и с няколко милиона в банковите сметки.

Именно той е обзавел луксозния дом на изпълнителката на „Погледни ме в очите”.

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов палат в софийския квартал „Драгалевци”. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, защото така я посъветвала астроложката с която се допитала. Парцелът е купен още през 2014-а, а желанието на Анелия било да заживее в къщата през 2015 г. За беля строежът глътнал много пари и фолк звездата останала на червено с финансите. Тя усилено се впуснала в търсене на спонсор и след почти година го открила в лицето на заможен турчин. Именно той й помогнал с обзавеждането на дома, като купил по-голяма част от мебелите в него, за да ощастливи любимата си. Според запознати, за интериора били похарчени над 300 000 лева.

Чалга дивата е сред певиците, които ревностно пазят личния си живот. Пайнерката избягва да коментира връзките си, но отскоро не се страхува от клюките и афишира, че сърцето й е заето. Тя категорично обаче отказва да разкрие самоличността на любимия си. Колежки на певицата разкриват, че от няколко години Анелия е интимна със заможен турчин, който й угаждал и я гледал като принцеса.

Именно той е задействал връзките и платил крупна сума за клипа към песента „Дай ми още”, който бе заснет в турския дворец „Чираган палас”, чийто наем е 60 000 лв.  Именно скъпото видео и песен помогнаха на Анелия отново да се върне в „А”-отбора на фолка, откъдето временно липсваше и не можеше да изкара силна песен.

Елегантната къща на певицата е на два етажа, с огромен двор. В него има място за почивка, модерен плувен басейн, както и много зелени площи, където да тичат домашните й любимци. Просторна тераса води към градината, а певицата дори е осигурила отделен етаж за гостите си. Къщата е с високи тавани и големи отворени площи.

За обзавеждането на палата си, изпълнителката на „Генерал” е заложила на съвременния и изчистен дизайн, както и на отворените пространства – кухня, трапезария и хол на обща площ. Легенди се носят за стойността на имота, който към днешна дата се оценява на около 5 милиона лева. Комшии на една от най-знаковите изпълнителки на леката музика са популярни личности от политиката и светския живот. В близост до Анелия е палата на Иван Костов, както и ателието на скулптора и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

Анелия се слави като най-стиснатите във фолк бранша. Тя се бръкнала с пари единствено за парцела, а за строежа непрекъснато муфтела различни любовници. В крайна сметка напористата заралийка е постигнала своето и днес се шири в огромния си дом.

 

Източник: bnews

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: