Поредната актриса, която проговаря срещу Уайнстийн в тормоз

Харви Уайнстийн

Актрисата от „Game of Thrones“ Лина Хийди, която играе кралица Церсей Ланистър, обвини продуцента в сексуален тормоз, съобщи Би Би Си. Тя разказа, че се противопоставила на сексуалните намеци на холивудския продуцент, той „побеснял“.

 

С признанието си британската актриса се присъединява към повече от 40-те жени, които признават, че са били тормозени сексуално от продуцента.

Хийди разказва в Twitter, че когато била млада актриса, Уайнстийн я поканил в хотелската си стая под претекста, че ще ѝ даде сценарий с реплики за филм. Докато пътували в асансьора, Хийди ясно казала, че е там, за да говорят по работа и не иска продуцентът да остане с грешно впечатление.

Уайнстийн изглеждал „вбесен“, но не казал нищо. След като стигнали до неговия етаж, той започнал да я бута по гърба към стаята си. Актрисата пише, че в този момент се почувствала безпомощна. След като стигнали до стаята, продуцентът се опитал да отключи вратата, но ключът заял. Ядосал се още повече, хванал Хийди за ръката и започнал да я тегли към асансьора, като ѝ прошепнал да не казва на никого за срещата им. Актрисата споделя, че след като се качила в колата си се разплакала.

 

Миналата седмица продуцентът бе обвинен в сексуален тормоз и изнасилване от 40 жени. Според техните показания Уайнстийн си е позволявал волности цели 30 години.

Източник: Оффнюз

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: