Поредната актриса, която проговаря срещу Уайнстийн в тормоз

Харви Уайнстийн

Актрисата от „Game of Thrones“ Лина Хийди, която играе кралица Церсей Ланистър, обвини продуцента в сексуален тормоз, съобщи Би Би Си. Тя разказа, че се противопоставила на сексуалните намеци на холивудския продуцент, той „побеснял“.

 

С признанието си британската актриса се присъединява към повече от 40-те жени, които признават, че са били тормозени сексуално от продуцента.

Хийди разказва в Twitter, че когато била млада актриса, Уайнстийн я поканил в хотелската си стая под претекста, че ще ѝ даде сценарий с реплики за филм. Докато пътували в асансьора, Хийди ясно казала, че е там, за да говорят по работа и не иска продуцентът да остане с грешно впечатление.

Уайнстийн изглеждал „вбесен“, но не казал нищо. След като стигнали до неговия етаж, той започнал да я бута по гърба към стаята си. Актрисата пише, че в този момент се почувствала безпомощна. След като стигнали до стаята, продуцентът се опитал да отключи вратата, но ключът заял. Ядосал се още повече, хванал Хийди за ръката и започнал да я тегли към асансьора, като ѝ прошепнал да не казва на никого за срещата им. Актрисата споделя, че след като се качила в колата си се разплакала.

 

Миналата седмица продуцентът бе обвинен в сексуален тормоз и изнасилване от 40 жени. Според техните показания Уайнстийн си е позволявал волности цели 30 години.

Източник: Оффнюз

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: