Порно агенция набира кадри в България за тежък интимен труд

Фейсбук пространството не спира да учудва с абсурдни предложения и оферти. Този път става дума за работа, но не къде да е, а в порно индустрията.

Девойка, представяща себе си за “Мис Иванова”, набира кадри за тежък интимен труд, който се документира на видео. Работодателят е повече от дащен – предлага 15 хиляди за половин работен ден.

В разрез с Трудовия кодекс в България, предложението за работа е в големи дози дискриминиращо. За място в доходоносния бизнес може да се бори само мъж, и то на възраст между 18 и 45 години. Е, пак добре, че непълнолетните не се толерират… ако това е утеха.

Само в две страни в Европейския съюз порнографията е забранена и България е една от тях. Въпреки това българите са на едно от челните места по гледане на материали с подобно съдържание. Същевременно обаче нормата в Наказателния кодекс стои мъртва и е само на хартия. Порнографията не е забранена в Закона за радиото и телевизията, а само в Наказателния кодекс.

Според чл. 159 на Наказателния кодекс “който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева. Алинея 2 пък гласи, че “който разпространява чрез интернет порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева”.

Източник: Новините

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: