Преслава ще слезе от сцената до месец

Фолкдивата Преслава ще слезе от сцената до месец, разкриха нейни близки. Хитовата изпълнителка чака бебе и това е причината да преустанови участия за няколко месеца.

Според запознати певицата вече има договорка с продуцента си инж. Митко Димитров да се завърне на сцената през есента на 2018 г.  Преслава е бременна с момче от половинката си Павел. Двойката чака наследник в началото на лятото.

Преслава неведнъж отрече новината, но близки до нея споделят, че това е от суеверие и тя наистина чака бебе. Самата изпълнителка отдавна иска да създаде семейство и дете, но все не попадаше на точния човек.

В началото на миналото лято двамата с Павел се залюбиха и от тогава са неразделни. В началото изпълнителката на „Пайнер“ отричаше да има връзка с него, но след 2 месеца призна, появявайки се с Павел на светско събитие.

Източник: Блиц

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: