Путин: Страните от ОНД са потенциални мишени на терористите!

Руският президент Владимир Путин е обявил пред представители на службите за сигурност от Общността на независимите държави (ОНД), че заплахата от тероризма не е отминала и атентатът в метрото в Санкт Петербург го подтвърждава, предадоха ТАСС и  „Асошиейтед прес“.

Страните от ОНД

„Организацията на независимите държави са потенциални мишени на терористични нападения. Атентатът в метрото в Санкт Петербург е потвърждение за това“. Това заявил руският президент Владимир Путин на среща с ръководителите на службите за сигурност от страните в ОНД.

„Ние виждаме,  за съжаление, че ситуацията не се подобрява. Неотдавнашните трагични събития в Санкт Петербург са най-доброто потвърждение за това. В резултат на терористичния акт загинаха хора и мнозина пострадаха „, коментирал Путин и добавил: „Ние знаем, че всяка от нашите страни, на практика всяка една, е възможна и потенциална мишена на терористични атаки“.

В общността членуват Азербайджан, Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Русия, Таджикистан и Узбекистан

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: