Работни места в армията

От Министерството на отбраната съобщават, че набират военнослужещи . В гвардейската част са необходими 50 човека. Те трябва да са завършили средно или висше учебно заведение. Срокът за подаване на документи на кандидат-гвардейците е 28 февруари.

В армията са обявили и още 42 свободни места за поделенията в Стара Загора, Карлово, Асеновград, Благоевград, Плевен, Сливен, София и Свобода. Вакантно място е обявено и в Съвместното командване на силите.Кандидатите за тези места трябва да бъдат лица, изпълнявали кадрова военна служба.

Недостигът на военнослужещи в армията е значителен- около 5000 души. Заплатата на кадрови военен е 720 лева, но от Нова година има повишение със 70-80 лева. Министър Каракачанов обяви,че такова заплащане не може да привлече младите хора на кадрова служба и се надява на увеличение.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: