Сергиите в Столипиново са най-големите конкуренти на пловдивските молове

Най-голямата конкуренция на пловдивските молове са сергиите в квартал Столипиново. По улиците в махалата може да бъде намерено дори от пиле мляко, и то на възможно най-ниска цена.

Шопинг турът в квартала няма да ви излезе скъпо, а напротив – може даже да си спестите някой лев. На улица „Елда” има всичко! Техника, храна, прах за пране, играчки и дрехи, а с повече търсене може да си намерите и кола на далавера. Промоции няма, тъй като намалено е всичко.

Клиновете са по 6 лева, дънките и анцузите по 10, а бананите струват по 30 стотинки. Струва си човек да преглътне лошата миризма и да се отбие за някоя далавера. Най-вървежно е златото. Внос от Турция, къде легално, къде не, но винаги на по-ниска цена. И наплив има.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Много пловдивчани разглеждат лъскавите витрини на златарските магазини на „Отец Паисий”, а после пазаруват от някое от сгушените в малките улички в Столипиново магазинчета. Междувременно може да се купят и цигари, без бандерол, разбира се, прясно свити в някой склад в махалата.

Като ги питаш обаче има ли клиенти, търговците тук започват да разтягат дълги локуми за това как нямат работа, пари и какво ли още не. А клиенти има, и то не само от Изгрев – кой не би си купил банани за 30 стотинки, при условие, че цената в супермаркетите скача тройно. Или клин внос от Турция, който не се различава по-нищо от стоката в някой от магазините на Главната, освен по-цената.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Източник: trafficnews

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: