Сергиите в Столипиново са най-големите конкуренти на пловдивските молове

Най-голямата конкуренция на пловдивските молове са сергиите в квартал Столипиново. По улиците в махалата може да бъде намерено дори от пиле мляко, и то на възможно най-ниска цена.

Шопинг турът в квартала няма да ви излезе скъпо, а напротив – може даже да си спестите някой лев. На улица „Елда” има всичко! Техника, храна, прах за пране, играчки и дрехи, а с повече търсене може да си намерите и кола на далавера. Промоции няма, тъй като намалено е всичко.

Клиновете са по 6 лева, дънките и анцузите по 10, а бананите струват по 30 стотинки. Струва си човек да преглътне лошата миризма и да се отбие за някоя далавера. Най-вървежно е златото. Внос от Турция, къде легално, къде не, но винаги на по-ниска цена. И наплив има.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Много пловдивчани разглеждат лъскавите витрини на златарските магазини на „Отец Паисий”, а после пазаруват от някое от сгушените в малките улички в Столипиново магазинчета. Междувременно може да се купят и цигари, без бандерол, разбира се, прясно свити в някой склад в махалата.

Като ги питаш обаче има ли клиенти, търговците тук започват да разтягат дълги локуми за това как нямат работа, пари и какво ли още не. А клиенти има, и то не само от Изгрев – кой не би си купил банани за 30 стотинки, при условие, че цената в супермаркетите скача тройно. Или клин внос от Турция, който не се различава по-нищо от стоката в някой от магазините на Главната, освен по-цената.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Източник: trafficnews

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Bitcoin(BTC)
13369.2
-3.53%
Ethereum(ETH)
1240.82
-7.87%
Ripple(XRP)
1.6172
-13.88%
Bitcoin Cash(BCH)
2290.98
-10.05%
Litecoin(LTC)
226.679
-5.23%
Dash(DASH)
908.638
-11.25%
Monero(XMR)
406.009
-0.87%