Скандал или гаф в ефира на Нова ТВ – Тема за криптовалутите НЕ БЕШЕ излъчена. ЗАЩО?

Наша читателка ни изпрати сигнал свързан с Нова ТВ. Ето какво ни изпрати:

Здравейте! Пиша във връзка с темата на Нова ТВ, която беше свързана с криптовалутите. Нова ТВ беше анонсирала многократно, че ще излъчи репортаж за Криптовалутите и Биткойн днес 21.01.2018 год (Неделя) от 19:20 в Темата на Нова . Стана 19:20 ни вървяха реклами 15 мин появи се Никол Станкулова с Национална лотария. След още 5 мин реклами се появиха Спортните новини и Прогнозата за времето. Накрая в 19:56 пуснаха филма, които трябваше да почне 20:00 ч – Питам аз – КОЙ НЯМАШЕ желание да се пусне темата на НОВА?

 

Това което направихме от екипа е да потърсим информация за това. Ние ви предлагаме видео в което успяхме да намерим акцентите на Нова ТВ, за голямата тема на Нова ТВ в Неделя (21.01.2018), както така и направихме видео което ясно показва това. Възможно е да изчезнат тези видеа, за това направихме това видео!

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=rCECBlJcC5Q

 

Това са снимки от сайта, който потвърждава това.

 

 

 

Остава въпроса – КОЙ е забранил излъчването – КОЙ? Както така и защо все пак видеото е качена в сайта на НОВА, но не и излъчено в НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР на НОВА ТВ?

ЛИНК КЪМ ПРЕДАВАНЕТО

Кой трябва да отговори на въпроса, дали продуцента на предаването Марина Цекова или към някой друг? Това остава да разберем в най-скоро време?

!!!МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ ЗА ДА БЪДЕ РАЗКРИТО ТОВА „ЯВЛЕНИЕ“!!!

 

 

Добавяне по темата: Има хора, които твърдят, че са го гледали по ТВ! Нашият сигнал е от човек, който го е чакал по Интернет!

 

 

2 commentsOn Скандал или гаф в ефира на Нова ТВ – Тема за криптовалутите НЕ БЕШЕ излъчена. ЗАЩО?

  • Emiliya Todorova

    Темата беше излучена по НОВА ТВ от 19,20 до 19,35.Лично я проследих.Вероятната причина може да е във вашия доставчик

  • Пълни глупости! Просто много от авторските предавания, когато гледате Нова по интернет биват заключени и излиза съобщение, че нямате права да гледате съответното съдържание в момента и го заменят с реклами или дори спират излъчването! Иначе по телевизора в същия този момент предаването си върви! Не е лошо невежи хора да НЕ обвиняват за неща, които самите те не разбират! В случая КОЙ е с ясен отговор. Тъпата патка дето пише оплакването!

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

×
%d блогъра харесват това: