Скандал или гаф в ефира на Нова ТВ – Тема за криптовалутите НЕ БЕШЕ излъчена. ЗАЩО?

Наша читателка ни изпрати сигнал свързан с Нова ТВ. Ето какво ни изпрати:

Здравейте! Пиша във връзка с темата на Нова ТВ, която беше свързана с криптовалутите. Нова ТВ беше анонсирала многократно, че ще излъчи репортаж за Криптовалутите и Биткойн днес 21.01.2018 год (Неделя) от 19:20 в Темата на Нова . Стана 19:20 ни вървяха реклами 15 мин появи се Никол Станкулова с Национална лотария. След още 5 мин реклами се появиха Спортните новини и Прогнозата за времето. Накрая в 19:56 пуснаха филма, които трябваше да почне 20:00 ч – Питам аз – КОЙ НЯМАШЕ желание да се пусне темата на НОВА?

 

Това което направихме от екипа е да потърсим информация за това. Ние ви предлагаме видео в което успяхме да намерим акцентите на Нова ТВ, за голямата тема на Нова ТВ в Неделя (21.01.2018), както така и направихме видео което ясно показва това. Възможно е да изчезнат тези видеа, за това направихме това видео!

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=rCECBlJcC5Q

 

Това са снимки от сайта, който потвърждава това.

 

 

 

Остава въпроса – КОЙ е забранил излъчването – КОЙ? Както така и защо все пак видеото е качена в сайта на НОВА, но не и излъчено в НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР на НОВА ТВ?

ЛИНК КЪМ ПРЕДАВАНЕТО

Кой трябва да отговори на въпроса, дали продуцента на предаването Марина Цекова или към някой друг? Това остава да разберем в най-скоро време?

!!!МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ ЗА ДА БЪДЕ РАЗКРИТО ТОВА „ЯВЛЕНИЕ“!!!

 

 

Добавяне по темата: Има хора, които твърдят, че са го гледали по ТВ! Нашият сигнал е от човек, който го е чакал по Интернет!

 

 

2 commentsOn Скандал или гаф в ефира на Нова ТВ – Тема за криптовалутите НЕ БЕШЕ излъчена. ЗАЩО?

  • Emiliya Todorova

    Темата беше излучена по НОВА ТВ от 19,20 до 19,35.Лично я проследих.Вероятната причина може да е във вашия доставчик

  • Пълни глупости! Просто много от авторските предавания, когато гледате Нова по интернет биват заключени и излиза съобщение, че нямате права да гледате съответното съдържание в момента и го заменят с реклами или дори спират излъчването! Иначе по телевизора в същия този момент предаването си върви! Не е лошо невежи хора да НЕ обвиняват за неща, които самите те не разбират! В случая КОЙ е с ясен отговор. Тъпата патка дето пише оплакването!

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: