Смях до сълзи! Ето ги 10-те най-нелепи секс истории!

Със сигурност сте чували различни нелепи секс истории от вашите приятели, но и тези, които ще видите сега също не са за изпускане. Развеселете вечерта си с тези забавни истории:

10.„Преди няколко години отворихме първия ресторант и реших да поработя като хостеса вечерта на откриването. Сложих си отворена рокля и се чудих защо всички хора смятат, че е трудно да разнасяш напитки? Носих 6 халби бира върху таблата, спрях на масата, където седеше шефът на брат ми, сложих халбата пред него… а останалите се изляха върху костюма му! Заключих се в тоалетната и се скрих от всички. По-късно брат ми ни сдобри”, – Ани, 27 г.

9.„Когато ми правиха епилация на бикини зоната, козметичката каза: „Какъв прекрасен розов цвят!” Помислих, че има предвид вагината ми и я погледнах гневно. По пътя за вкъщи разбрах, че е имала предвид цвета на лака ми за нокти”, – Евгения, 20 г.

8.„Един приятел на гаджето ми започна да излиза с отвратително момиче и цялата ни компания беше против нея. Направих в една програма фалшиви скрийншотове на чат на нейния приятел с друга, тя го обвини в изневяра и скъса с него. До сега никой не знае, че това е станало заради мен”, – Марина, 21 г.

7.„Участвах в маратон с онлайн срещи и трябваше да ходя на срещи колкото се може по-често. Един мъж три пъти си уговаряше среща и я отменяше в последния момент. Тогава го направи за четвърти път! Написах гневно съобщение за това, колко е гаден. А се оказа, че смс-а е получил друг мъж, който е отменил срещата само първия път”, – Катя, 25 г.

6.„Имам перфектен зъболекар. На края на последната ни среща той се опита да ме прегърне. Дръпнах се, а той отита да ми помогне да си сваля лигавника. Не знам какво ще става по-натам”, – Мария, 29 г.

5.„Тъкмо се бях излекувала от пневмония и отидох на бар с приятели. Там срещнах интересен мъж. Започнахме да се целуваме и изведнъж избухнах в пристъп на кашлица и буквално му се изплюх в устата! Той се дръпна и попита какво става. Направо щях да умра от срам”, – Диана, 39 г.

4.„Снимахме любовна сцена в „Дневниците на вампира”. Осветление, целият екип е по местата си, започваме да снимаме всеки момент. И тогава разбирам, че не съм си избръснала краката! Прекарах всички дубли с мисълта в главата „Леле, забравих да си обръсна краката”, надявайки си никой да не забележи. Почти не се сещах за сцената”, – Кат Греъм.

3.„Голяма фенка съм на „Хари Потър”, дори си направих и татуировка. С приятеля ми отидохме в парк студиото на Universal и аз бях планирала да правим секс в Хогсмит (селце, близо до Хогуортс – бел. ред.). Имахме билети за Хелоуинско парти, затова останахме в парка след официалното затваряне. Секцията, посветена на Хари Потър, беше затворена, но ние се вмъкнахме вътре. Там нямаше никой. В крайна сметка правихме секс в банята на Хогсмит, и сега той ме нарича Стенещата Миртъл (Дух, който е живял в тоалетната на Хогуортс – бел. ред.)” – Веси, 32 г.

2.„Некръвният ми брат и трите ми племенници използваха банята в апартамента ми, защото си правиха ремонт у тях. Аз забравих, че ще идват, и излязох – и изведнъж получавам от брат ми снимка на вибратора ми, който съм забравила в банята. Беше написал: „8-годишният ти племенник пита това какво е”. Така се изчервих!” – Александра, 28 г.

1.„Веднъж си пийнах доста и реших да опитам нещо ново с приятеля си в леглото. Започнах да му целувам ухото и около него, но в един момент паднах върху него с цялата си тежест. Веднага му се поду ухото, беше много неудобно, но смешно”, – Анджела, 21 г.

Източник: Космополитън.bg

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: