Тръмп въвежда санкции срещу Русия и Иран, защото подкрепят Сирия

САЩ: Имаме доказателства, че Сирия е замесена в химическата атака в провинция Идлиб.

Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разглежда възможността за въвеждането на санкции срещу Русия и Иран, защото подкрепят сирийския президент Башар Асад, е заявил американският  представител в ООН Ники Хейли в интервю за телевизия Си Ен Ен, предаде ТАСС.

„Президентът Тръмп възнамерява да обсъди (въпроса за налагане на санкции срещу Русия и Иран) и тези обсъждания вече са започнали. Ние имаме доказателства, че Асад е замесен, видели сме ги и знаем какво точно се е случило. Нямаме никакви съмнения за това“.

Според Хейли САЩ разполагат с доказателства, че сирийското правителство е замесено в химическото нападение в провинция Идлиб.

„Говорим за доказателства, които сме видели, които е видял президентът Тръмп. Всички тези данни са засекретени и съм уверена, че ще бъдат разкрити своевременно, и за всички ще стане ясно какво точно се е случило“, каза Хейли.

Припомняме, че през нощта 7 април САЩ нанесе ракетен удар по правителствената база в сирийския град Хомс. Американските военни изстреляха по летище над 50 ракети „Томахоук“.

 

ИЗТОЧНИК: dnes.bg

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: