Турист от Англия в порно скандал с деца у нас

Полицията в Сандански е арестувала английски перверзник в стаята му в хотел в Сандански.

Полицаите са намерили в стаята му порно материали с малолетни на личния му компютър. Перверзни сцени на сексуално насилие, а така също и голи снимки на разголени деца са открити в съдържанието на устройството.Открит е и канабис в стаята му.

Англичанинът бил поканен от приятеля си, също от Англия, за да му помогне, докато траел ремонта на неговото жилище в нашия курортен град, според взетите от него показания.

Разследваното лице от Англия се проверява от полицейските власти за криминално досие в страната му, защото има съмнения, че е издирван за подобни деяния.

Това не единственият педофил, открит и задържан в област Благоевград. Наскоро ГДБОП задържа за порнография и кибер-престъпления с малолетни Здравко Мушев и Кирил Тешовски от Гоце Делчев.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: