Ужасът в Мелбърн не е терористично нападение

Мъжът, който с автомобила си се вряза в група пешеходци в Мелбърн, е страдал от психически проблеми и е използвал наркотици.

Не става въпрос за терористично нападение, съобщи Би Би Си, позовавайки се на полицията.

Австралийски гражданин с афганистански корени беше арестуван, след като с колата си рани най-малко 19 души на оживено кръстовище в големия град. Полицията обяви, че е арестуван и втори човек.

32-годишният мъж е отведен за разпит. Някои от ранените са в критично състояние. Другият задържан е на 24 години – той е снимал инцидента с камера, като е имал чанта с ножове в себе си. Полицията обаче посочи, че няма връзка с инцидента.

Шофьорът е бил арестуван от полицай, който по това време не е бил на смяна. Между двамата се е стигнало до борба, преди афганистанецът да бъде отведен в болницата със засилена полицейска охрана.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Източник: Факти

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: