УНИКАЛНО! България с крипто валута – Levcoin

Българска криптовалута, наречена „левкойн“ се появи на пазара. Вече има фенове и постоянни „копачи“.
„Присъединявайте се, в началото всяка крипто-валута се добива по-лесно“, зоват създателите и. Не рискувате нищо, не се влагат пари, нито особени усилия. Просто докато работи домашният ви компютър и без това, можете да го оставите са си „копа“. Инструкция как се прави това можете да прочетете сега:
Скъпи приятели, изобщо не очаквахме подобна реакция. Минал е едва половин ден, откакто публично обявихме за „левкойна“ – новата национална валута, която трябва да спаси независимостта на страната ни. И вече копачи са стотици хора.
Сутринта нивото на „трудност“ при копане беше 14 хиляди. В момента, в която пишем тази статия, е вече над 300 хиляди. Скочило е 20 пъти.
Това се дължи на огромния интерес и на хората, които се включват да копаят.
Създаде се дори специална Фейсбук група, която набира бързо членове. Уверяваме ви, че ние – създателите на „левкойна“, нямаме общо с нея. Тя е гражданска инициатива, не сме я направили ние, за да помпаме проекта. Напълно я подкрепяме, както и други подобни инициативи.
Серия от въпроси изникнаха из форумите. Те посочиха някои наши пропуски, които веднага отстраняваме. Най-сериозният е, че бяхме забравили да обявим линк към „сорс кода“ на валутата. Вече това е поправено.
Бъдете спокойни. Кодът е публичен, няма никакви вируси, троянски коне и всякакви подобни вредители. Но съмненията, при положение, че бяхме забравили да публикуваме линка, бяха основателни. Действително – внимавайте.
Сорс кодът изначално си е в GitHub, т.е. не е бил таен. Но трябваше да отправим към него от сайта.
Възникнаха и други въпроси, на които ще се опитаме да отговорим.
Най-важното обаче е това, което четем в Интернет. Вашето мнение. А то е позитивно. Обществото очевидно е имало нужда от крипто-валута. Ерозията на книжните пари и очевидното унищожаване на Еврото от собствените му създатели, води до търсене на сигурност и алтернативи. Именно това са крипто-валутите. А за България – нашата нова крипто-валута.
Фиксираното количество на емисията, контролът от страна на самите хора – на собствените им компютри, политиците далеч и без влияние, възможността за дискретност – ето това търсим всички, и го получаваме.
Крипто-валутата се състои от 2 компонента – технология и доверие. Технологията беше наша грижа. Но дали проектът ще успее, зависи от вас – от вашето доверие.

КАК СЕ КОПАЕ LEVCOIN

Източник: Levcoin.blogspot

One commentOn УНИКАЛНО! България с крипто валута – Levcoin

  • Павел Ташев

    Бих се радвал, ако статията беше написана съобразно правилата за писане на български език. Има липсващи межуредия. Резултатът, е че абзаците не са ясно изразени и статията се чете доста трудно.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: