Холандия не прощава на Турция!

Отказаха визита на социалния министър на Турция в Холандия.

Нидерландските полицаи арестуват Фатма Кая – министъра на социалните дейности на Турция

Холандия изненада всички, като изпълни заканата си, полицията да не допуска турски политици. В събота вечерта нидерландските полицаи са арестували министъра на социалните дейности на Турция Фатма Кая. Властите обявиха турския министър за нежелан чужденец и полицаите призовали шофьора й да обърне и замине за Германия, при което тя отказала с думите:

„Ще отида в сградата на консулството (на Турция в Ротердам – б.пр.). Това е сграда, която принадлежи на моята страна и аз съм министър на тази страна“.

Конвоят на Фатма Кая не бе допуснат да стигне до консулството в Ротердам. Кацането на самолета на външния министър на Турция Чавушоглу в събота беше осуетено. Налично е голямо напрежение.

Холандия иска забрана на Корана и изкореняване на исляма в страната!

В програмата на радикално дясната „Партия на свободата“ оглавена от Херт Вилдерс е заложена забрана на Корана, закриване на всички джамии на територията на Холандия, забрана на миграцията на хора от мюсюлмански страни, както и излизане от Евросъюза. „Партията на свободата“ разчита на 15-20% гласове избиратели, което е недостатъчно, за да бъдат избрани на власт, но въздействието й е силно.

Холандският премиер Марк Рюте, чиято партия е на второ място, заяви относно мигрантите, че или те ще се адаптират с техните нрави и обичаи и ще се държат прилично или да си заминават в своите държави.

ИЗТОЧНИК: spodeli.eu

 

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: