10 неща, които трябва да бъдат обсъдени преди да се омъжите

Когато се къпем в романтика, виждаме нашите любими като най-идеалните същества. Това е наистина чудесно, но ако искате щастлив брак, трябва да се познавате взаимно много по-добре във всяко отношение.

Ето няколко полезни съвета какво да направите преди да се насладите на първия си сватбен танц!

10. Хоби и лично пространство

Семейните ценности могат да бъдат трудни за артистичните личности и дори понякога са плашещи.  Ако преди да се омъжите, вие се интересувате взаимно от хобита си (независимо дали е Зумба или  екстремно гмуркане ), емоционално ще станете по-близки в бъдеще.

9. Ползи и недостатъци

Понякога отнема години да научите нещо за недостатъците на партньора си, но има някои двойки, които предпочитат да разберат за всички недостатъци от самото начало на връзката. Това е наистина най-добрият вариант за всички! Колкото по-рано имате възможност да прецените достойнствата и да приемете недостатъците в характера и външния вид на любимия си, толкова по-добре. Ще имате по-голям шанс да избегнете разочарованието в по-късен етап.

8. Родители, деца и домашни любимци

Ето основните въпроси: Колко деца искате и кога е най-подходящото време да ги имате? Ще живеете ли с родителите си или отделно? Една котка ли искате или дузина? Последните 2 въпроса могат лесно да се обсъдят, но ако вашият партньор иска едно дете за 10 години, считано от сега, а вие мечтаете за голямо семейство, със сигурност всичко бързо ще свърши.

7. Пари

Влюбените обикновено споделят разходите без задълбочен анализ. Размерът на доходите обаче е различен. Разходите за „романтика“ , разбира се, не трябва да се анализират задълбочено, но ако се подкрепяте финансово, просто започнете да обсъждате баланса и да създавате някои правила, които са удобни и за двама ви.

6. Секс

Дори най-страстните двойки понякога виждат, че имат различни нужди и фантазии. Опитайте се да се анализирате един друг, вместо да се карате и да говорите един през друг. Познаването на някои малки тайни ще бъде от полза както за „страстните“, така и за „спокойните“ периоди от живота Ви.

5. Приоритети, традиции и религия

Експертите твърдят, че религиозните и традиционните конфликти в семейството обикновено започват, след като се роди бебето. И двамата родители искат да дадат на детето си културния фон, който смятат за най-добър. Този фон може да бъде различен за бащата и майката, така че е добра идея да създадете план, чиято основна цел е хармонията и бъдещето на детето.

4. Доверие и ревност

Някои поставят под въпрос дали има взаимно доверие или не, но наистина ли е необходимо да проигравате късмета си? По-добре е предварително да обсъдите всички тревожни въпроси. Еднакви ли са разбиранията ви по отношение на моногамията, поведението на партньора, флирта и работните пътувания? Ако знаете какво прави всеки от вас ревнив, може да избегнете конфликтните ситуации.

3. Предизвикателства и разногласия

Няма смисъл да се карате умишлено, но е добре да анализирате реакцията на партньора си, в случай, че неговите възгледи не са идентични с вашите. Няма сериозен аргумент, ако предварително създадете „правила за конфликта“.

2. „Езикът“ на любовта

По правилото има 5 варианта на езика на любовта. Те включват прекарване на времето заедно, получаване на подаръци, докосване. Като имате списък с приоритети на всички споменати модели, можете да се съсредоточите върху най-важните черти.

1. Вашето бъдеще

Как и двамата виждате бъдещето си? Дали „щастливите ви снимки“ са еднакви? Трябва да вземете лист хартия и на свой ред да запишете всичко, което искате да направите заедно в бъдеще. Това може да бъде всичко: вашата сватба, вашата къща и деца, пътувате и т.н.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: