Клинтън сподели: Идеше ми да кажа на Тръмп „Разкарай се от мен, плужек такъв“

На 9 октомври на предизборните избори Клинтън и Тръмп стояли в неудобна близост. Поне така смята Клинтън, която споделя в своя книга, че кожата й тогава е настръхнала.

„Бяхме на малка сцена и той постоянно вървеше след мен, гледаше ме втренчено, гримасничеше. Беше невероятно смущаващо, буквално ми дишаше във врата“, пише Хилари Клинтън в книгата си „Какво се случи“, която излиза в САЩ на 12 септември. Телевизия Ем Ес Ен Би Си днес разпространи два кратки откъса от нея.

„Това беше вторият предизборен дебат, а два дни преди това цял свят го чу да се хвали как опипвал жени. Кожата ми настръхна. Беше един от тези моменти, когато ти идва да натиснеш „пауза“ и да попиташ всички зрители: „Добре де, вие как бихте реагирали?“ Дали ще запазите спокойствие, ще продължите да се усмихвате и ще се държите все едно той не навлиза непрекъснато в личното ви пространство? Или ще се обърнете, ще го погледнете в очите и ще кажете ясно и отчетливо: „Отстъпи назад, плужек такъв, разкарай се от мен! Знам, че обичаш да тормозиш жени, но мен няма да ме стреснеш, така че стой настрана!“, пише в откъса, цитиран от Асошиейтед прес.

Клинтън е предприела първото, споделя тя пред „Ройтрес“, цитиран от БТА.

Клинтън споделя, че е свикнала да се разправя с подобни мъже. Но според нея би било станало интересно предаване, ако избере втория вариант.

Тя също признава, че е разочаровала много хора и ще трябва да живее с това до края на живота си.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu