Първият Крипто град вече се строи в Коста Рика

AVALON LIFE S.A. е реална майнинг компания за добив на криптовалути с офис в Сан Хосе, Коста Рика, която се движи от група професионалисти, които развиват и ред природозащитни каузи.

Успехът на всяка нова технология е ангажираност. Колкото повече хора използват тази нова технология, толкова по-успешна е тя. Винаги има идеално време да направите нещо невероятно и в момента криптовалутите са онзи златен ключ, който ще отключи огромен интелектуален потенциал, променяйки света в нещо повече от финансов аспект.
Има много виртуални нации, всички с общо нещо. Те придават усещане за принадлежност към общност на своите виртуални граждани, които са активни членове на тяхното национално общество.
Досега концепцията за нацията е била прикрепена към политически организирана националност, общност от хора, съставена от една или повече националности, които притежават повече или по-малко определена територия и правителство; или е прикрепена към виртуална общност, която е група от хора, които се събират в глобалната мрежа, споделят сходни интереси или цели, но чието съществуване е ограничено до компютърна мрежа.
Всички тези определения скоро ще се променят драстично. Представете си Facebook с едно общо място, истинска земя; парче земя, в която живеят, за да са предпазени, даже спасени. За пръв път от повече от 2000 години една нация ще се слее с виртуална нация, която ще привлече всички раси, националности, вярвания, религии, корпорации, интереси и др. Всички с една и съща съща цел – да опазват и спасяват Земята, да популяризират криптоикономиката и да се освободят от веригите на правителствата и банковите институции и да живеят удобен финансов живот. Това е Avalon Life Crypto City (Авалон Лайф Крипто град), с реално място за живеене, с реални граници и истинска общност.

Винаги има време в живота за всичко. Също толкова лошо е да започнете със закъснение, колкото и да избързате и да направите нещо твърде рано, преди условията да са узрели. Стотици компании са закъснели за определена тенденция, технология или движение, а също и стотици са изпреварили точното време и всички те са имали сходна участ – провалили са се. Трудно е да се разбере съвършената идея в идеалния момент. Пионерите в който и да е бизнес изразходват милиони долари за научноизследователска и развойна дейност, само за да бъдат погълнати от по-голяма компания.

В този случай криптовалутната вълна е в идеалния момент – достатъчно зряла, за да е ясно, че определено е бъдещето на плащанията и валутите, но достатъчно рано, за да получи невероятните предимства на излизането в точното време. Вече има милиони последователи и компании, които разбират плюсовете и минусите на различните валути. Те откриват, че е необходимо и нещо друго. Нещо, което би направило криптовалутите перфектни, нещо, което би направило криптовалутите да избухнат и да променят света необратимо.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Идеята за Avalon Life Crypto City не се е родила преди няколко дни. Този невероятен проект, иновациите му на пазара, изборът на разнообразни удобства, разделянето му на зони и уникалната му концепция са създадени и се разработват повече от осем години. Но чак сега всички идеални фактори се припокриха.

Ето някои от тях:

Промяната в икономиката от последните осем години.
Силният криптовалутен пазар.
Приемането на крипто инициативите по света.
Увеличаването на средната класа в света.
Новите инвестиции на китайските и други азиатски граждани.
Миграцията на хора от европейските страни.
Пълното възстановяване на световния пазар на недвижими имоти, което сега е по-добро, отколкото през 2007 г.
Високата оценка на недвижимите имоти в провинция Гуанакасте.
Мисленето на новото поколение, особено на т. нар.’милениълс'(хората под 45 год.)
Ниските лихвени проценти, дори отрицателни в някои страни.
Голямата международна промоция на Коста Рика.
Огромният брой заможни лица, купуващи имоти в Коста Рика, увличайки с тях мотивираната средна класа.
Възможността за финансиране от предприемачите.
Новите маркетингови възможности, които технологията донесе.
Опитът на нашия персонал.
Възможността да закупим земята на подпазарна стойност.
И др ….

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Защо Коста Рика?

Република Коста Рика, разположена в Централна Америка, е известна като Швейцария на Латинска Америка. Тя има стабилно правителство. Липсата на армия и нейната развиваща се, но първокласна икономика я превръщат в едно от най-горещите туристически места в света.
Славата на Коста Рика като дестинация за пенсионери е заслужена. Хората от златната възраст са привлечени от Коста Рика поради многобройни причини, които включват ниската цена на живот, отличното здравно обслужване с ниски разходи, съвременните удобства като високоскоростен интернет, спокоен живот… да не говорим за киносалоните, художествените галерии и изисканата кухня в големите градове.
Коста Рика е развиваща се икономика със среден доход, с традиции в демокрацията. Продължителността на тук е един от най-високите в света – надминавайки както САЩ, така и Великобритания. Благодарение на дългата си история като дестинация, туристическите съоръжения са обширни и тъй като английският е втори език за много костариканци, страната е идеално място за живеене.

Защо Гуанакасте?

Седемте провинции в страната са в пояса Северен Тихи океан. Гуанакасте се гордее с второто по големина международно летище, което има много директни полети от САЩ, Канада, Южна Америка и Европа. Нейните брегове имат повече от 300 различни плажа и всички необходими услуги. Тя е най-големият туристически център в страната и един от най-големите в Латинска Америка.
Тя има добре образовано население и някои от най-приятните занимания в света: риболов, наблюдение на птици, гмуркане, гмуркане с шнорхел, каяк, сърф и конна езда и, разбира се, има много възможности за вечеря и танци под звездите на плажовете. Тя е и най-високо оценената зона в страната, а също и в света.

Защо в Залива на папагала?

Заливът Папагайо е най-изключителната територия в цялата страна и се радва на повече от 80% от туристическия поток в Коста Рика. Тази област включва плажове, яхтени пристанища, голф игрища, болници, международно летище, пет звездни хотели като Hilton, RIU, Hyatt и Four Seasons.
Това е един от най-модерните райони в Латинска Америка и една от най-добрите дестинации за пътуване и пенсиониране в света.

Защо точно този имот?

Разположен в центъра на действието, на кръстопътя на най-оживените и вълнуващи квартали в района между хотел Four Seasons и хотел RIU и между стотиците плажове, яхтено пристанище, голф игрища, услуги и удобства, този имот има несравними характеристики. Размерите му, лесният достъп, близостта до плажовете, разнообразните услуги и развлечения, уединената и частна географска локация и релеф го прави идеален за това развитие.

Различните видове жилища вече могат да бъдат разгледани на проектна фаза и да се предплащат.

За целта можете да посетите сайта на Авалон Нейшън на адрес: http://avalonnation.com/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu