Бременни и модерни – КАК?

Тази статия е за всички бъдещи майки, които имат нужда от съвет за своето облекло.

 

 

Когато една жена е избрала да даде началото на нов живот тя не била да спира да блести, а точно обратното – трябва да продължава да бъде красива, а и по-важното – тя самата трябва да се чувства комфортно.

 

Не бързайте да купувате по-големи дрехи.

През първите 2-3 месеца не е нужно да хвърляте пари за по-големи дрехи, просто трябва да използвате своите правилно. Носете еластични и удобни дънки, а ако не са еластични – винаги можете да си в закопчаването с ластиче.

 Дънки за бременни

След началния период от 2-3 месеца вече ще ви се наложи да си търсите по-широки и удобни дънки, защото коремчето ви вече ще е започнало да расте.
В днешно време точно този тип дънки е много комфортен заради ластичния укрепващ колан, а и се комбинира много лесно – практичен съвременен вид.

 

 Други комфортни дрехи

Няма как в горещините да не носите тениски. Най-подходящи са тези с набор отпред. Едновременно оформят тялото и има място за коремчето – чудесно!
А ако захладнее – стара плетена жилетка. Не е нужно да я закопчавате, а и сега са на мода.

 Рокли

Всички обичат рокли!
Най-подходящи са тези, които са по-дълги отпред, защото коремчето ги повдига и се изравняват със задната дължина. Ако нямате рокля с етикет ,,Мама“ , то също толкова подходящи са и обикновените рокли, които се разкрояват под бюста.

Жокер – ,,Обади се на приятелка“

Със сигурност ще наследите купища дрехи от ваши приятелки, които вече са родили, но не забравяйте да ги носите внимателно, за да може и други ваши приятелки – бъдещи

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu