Несъответстващият стандарт в България

София

Несъответстващият стандарт в България

 другата крайност

Стандарта в България е толкова несъответстващ, че е направо космически при такава минимална работна заплата, още по-зле, при такава средна заплата дори екстрасенс не може да отговори как успяват мнозина да живеят в къщи и апартаменти за милиони, да карат коли и джипове за стотици хиляди евро, а Дубай да е на един хвърляй камък.
Официално сме най-бедната страна в Европейския съюз, но дали е така реално. Не е ли това параван на правителството да скрие истината, от която мнозина се облагодетелстват.
Как може да разберем машинациите и опашатите лъжи на правителството, много лесно, то друго не бълва ,освен афери за милиарди. Примерите са много, КТБ, Цанков камък – какво стана там – пълна медийна тишина, уж подновено дело, нищо ново – отново. АЕЦ Белене поредната афера, компилация от много кабинети минали през тази златна мина и последващата дупка в НЕК, която даде повод за нов заем, от който се окрадоха доста голяма сума. Остана бъдещата възможност всичко това да се превърне във вечен огън на благоденствие и извор на непрестанно благосъстояние.
Лъжа номер „4-ри милиарда“ е свързана с мигновеното разкритие на причината и ПРИЧИНИТЕЛЯ на пожара в Пирин. Един фас. Вярвате ли, че там има само един фас?! Е, хубаво, а милиардите дето се окрадоха от КТБ останаха неоткриваеми. Толкова навременен и необходим пожар, хем еколозите замесени, хем магистралата се мъчи да мине в този район, сиреч няма време парите трябва да се усвоят, хем дърва ще се продадат за милиони, хем ще се насадят дървета отново за милиони. Индустрия за машинации и превъртане на много пари, от които стандарта се помпа за години напред.
Замислете се ако не се беше запалил пожара? Какво щеше да се случи? Май – нищо. Застой. Само може да гадаем какво следва в следващия период краткосрочен и дългосрочен!

парите

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu