Министър Ангелова: Ще имаме нови 5-звездни хотели в България!

Договорихме построяването на 5-звездни хотели от типа на “Four Seasons”.

Така ще привлечем по-вископлатени туристи. Хотелите ще бъдат построени в София, по Черноморието и още няколко зимни курорти. Интересът е там където се възвръщат парите. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелова в предаването “Лице в лице” по БТВ.

 

Танцът със саби е изключително уважение и много висока чест. Той може да се изпълни само, ако те поканят, а последният, който е танцувал е Доналд Тръмп. „Такова посещение не е имало в рамките на нашите дипломатически отношения. За първи път се осъществява такова историческо посещение“, каза тя по повод посещението на Бойко Борисов в Саудитска Арабия.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ROOM ЧАТ САМО В ГОВОРИЛНИК

По време на визитата беше и най-големият син на краля и Министър на туризма на Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд. Още тогава принцът пое отговорност да се договори среща между страните ни. Той е изключително добър скиор, поканих го да покара в някои от нашите курорти. Принц Султан ще дойде отново на визита следващата година, разкри още министърката.

 

Саудитците се интересуват много от минералната вода и лечебните й свойства. Основно посетителите от Саудитска Арабия посещават държавата ни за СПА, обиколки на културно-исторически местности и зимен туризъм, допълни Ангелова по повод отношенията между България и арабската държава.

 

Имаме желание да има втори лифт в Банско, но са необходими няколко стъпки. Трудно е да се ангажираме със срокове. Работим в посока изграждане на лифта, допълни министърката по темата за изграждането на втори лифт в зимния ни курорт Банско. Между нас с Валери Симеонов няма спор, имаме различни мнения по някои въпроси, но в коалиция работим добре. Както в едно семейство между мъж и жена няма пълно разбирателство, така е и в нашите политически отношения, завърши Николина Ангелова във връзка със спора си с вицепремиера  Валери Симеонов.

Източник: Новини БГ

ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРСКИЯ ROOM ЧАТ САМО В ГОВОРИЛНИК

 

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu