Фотографът на Мис България отива на съд

Ирина Папазова, шефката на конкурса Мис България, планира да даде на съд фотографа, който снима новата Мис България Тамара Кочорапова.  Г-жа Папазова сподели, че смята да заведе общо шест дела в съда за уронване авторитета на конкурса за красота, пише 24 часа.

Преди часове стана ясно, че Ирина Папазова, собственичка на агенция „Интерсаунд“ е възмутена от негативната кампания срещу конкурса „Мис България“  и твърдо е решена да се отнесе към съда. Тя сподели, че планира да заведе 6 дела – 4 на физически лица и 2 на юридически за уронване авторитета на конкурса.

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Папазова е огорчена от направени изявления на някои от членовете на журито, според които те не са дали своя глас за настоящата победителка Тамара. Всички си спомняме, че това бяха Наталия Гуркова, Иво Танев, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова. Шефката на конкурса е твърдо решена да изчисти името си и се заканва да гони до дупка всички, които се се усъмнили в прозрачността на решенията, които се взимат от журито. Няма да се размине на никой, дръзнал да оклевети конкурса за красота „Мис България“.

 

!!!ВЛЕЗТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ СВЕТА ЧРЕЗ ГОВОРИЛНИК ЧАТ СЕГА!!!

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu