3 неща, които се правят след секс

Толкова много се говори за секс и какво се прави след него, че често забравяме какво трябва да направим след това. Най-често толкова сме изтощени, че просто заспиваме.  За дамите обаче, а и не само за тях, времето след кулминацията е много важно. Вместо да заравяте носове във Фейсбук, можете да направите тези три прости неща, от които ще спечелите много.

Още малко гушкане, преди да се втурнете към банята

Обикновено това правят дамите. Те веднага стават от леглото и отиват да се къпят. Все едно са били на полето и искат да отмият мръсотията си от себе си. Съгласни сме, че хигиената е хубаво нещо, но след секс не е нужно да сте толкова чистоплътни. Все пак това е нещо, което сближава партньорите и едва ли искаме да го отмием от себе си.

Споделете какво ви е харесало

Сексът е нещо, което се учи. С всеки нов партньор има период на напасване, нагласяване и така нататък. Важно е да споделяте впечатленията си след секса, да кажете какво ви е харесало и какво не, за да сте задоволени както вие, така и партньора до вас.

Вслушвайте се в тялото си

Разбира се, не винаги всичко е идеално. Понякога сексът боли и затова обикновено си има причина. Може дамата ви да не е достатъчно овлажнена или пък да става въпрос за по-сериозен проблем. Какъвто и да е проблемът, отидете на лекар, за да не се превърне сексът в мираж за дълго време.

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

%d блогъра харесват това: