8 начина да правиш по-добър секс в колата!

Разкриваме всичко, което трябва да знаеш, преди да го направиш!

Възможно е някои от нас да мислят за секса в кола за глупаво нещо, което правят само тийнейджърите (това е една от причините да имаме шофьорска книжка все пак :)), но всъщност той може да бъде наистина забавен и горещ, дори когато сте „възрастни“. Както в случаите, в които се скривате някъде за бърз секс, така и сексът в кола води със себе си няколко предизвикателства.

1. Наистина е забавно.

Сериозно. Сексът в кола е романтичен и вълнуващ, освен това е достатъчно рискован, за да накара сърцето ти да затупти учестено в очакване. Той е препоръчителен за двойки, които имат чувството, че любовният им живот е в застой. Сексуалните преживявания в кола могат да бъдат супер забавни, така че това е идеалното място да се насладите на нови удоволствия.

2. Лесно е да включиш наличните аксесоари в колата в любовната игра.

Просто използвай въображението си! Всички автомобили имат предпазен колан. Накарай гаджето си да седне и го закопчай, за да ограничиш движенията му. Използвай всичко, което е наоколо, като например бикините си, за да завържеш ръцете му. Сега вече може да правиш каквото си поискаш с него!

3. Може да се подготвиш предварително.

Сексът в кола трябва да е спонтанен, но ако планираш да се нахвърлиш върху гаджето си след киното довечера, малко подготовка може да направи момента още по-секси! Помисли за обувки и дрехи, които лесно могат да се съблекат и облекат отново, а може дори да се откажеш от панталона и сутиена си, за още по-горещо преживяване!

4. Трябва ви паркинг.

Забрави за какъвто и вид любовна игра по време на шофиране, доста опасно е. Преди да го направите, намерете безопасно място за паркиране. Това не само ще ви помогне да се отпуснете, но и ще ограничи възникването на евентуални проблеми. Направете всичко възможно да запазите „шоуто“ само в колата, която е далеч от потенциални зрители. О, ако се настаните на предната седалка, внимавайте със скоростния лост!

5. Покрий ги!

Имаме предвид седалките – с кърпа, одеяло или дори ризата му. Това не само ще предпази дупето ти (ако тапицерията е кожена), но и няма да се налага да почиствате, когато сте готови.

6. Открийте подходящата поза.

Колата е чудесно място за някои супер горещи секс пози и ужасно мясти за други, така че преценете предимствата и недостатъците на обстановката. Ако ти е удобна „ездачката“ в леглото, това е позата, на която може да заложите в колата. За щастие тя е лесна за изпълнение дори в тесни пространства, така че може да се настаните и ан предната, и на задната седалка.

7. Направете го бързо!

Колата не е мястото за продължителен секс! Не само, заради опасността от схващане. Колкото по-дълго сте там, толкова по-вероятно е да ви хванат.

8. След това се приберете вкъщи.

Тук ще бъдем наистина откровени с теб. Сексът носи със себе си миризми, особено когато го правите в кола! Планирайте секса в кола към края на вечерта и се приберете след това, вместо да пренесете „миризмите си“ на обществени места.

Източник: Флагмант БГ

Коментирай

Твоят email aдрес няма да бъде публикуван.

Mobile Sliding Menu

Добре дошли в първия крипто информационен сайт: Във връзка с новите технлогии имеме голямото удоволствие да Ви съобщим, че нашия информационен сайт работи със скрип за "копаене" на Monero. Екипа на Говорилник Today реши да въведен това поради една основна причина - досадните реклами, които изскачат! За това намерихме алтернативен вариант!
Процент 0%
Количество -Hashes 0 (0 H/s)
Ok + - Stop
%d блогъра харесват това: